X

Avotuli­ravintola Pajapirtin pizzat ja letut maistuvat

Uusittu Pajapirtti on avoinna avotuliravintolana ja pitseriana kevään viikonlopuissa!

Pajapirtin pitsauunissa paistuu herkulliset napolilaistyyppisesti valmistetut pizzat, Sahanlahden omat Saimaa-pitsat, joiden raaka-aineina käytämme parhaita lähialueen tuotteita, kuten paikallisia kaloja ja naapuripitäjän possua. Rapeat pitsapohjat leivotaan tietysti keittiössämme itse. Jälkiruuaksi voi pajan avotulilla paistaa pitkävartisella pannulla itse lettuja, jotka tietysti kruunaa herkulliset lisäkkeet.

Saimaa-pitsat ovat tilattavissa myös mukaan otettaviksi.

TUTUSTU PITSALISTAAN TÄSTÄ

Pajapirtissä vietetään avotuli-iltoja

Teemailtoina kokoonnutaan Pajapirttiin avotulen ympärille ja nautitaan kokkimme paikan päällä tulilla valmistama illallinen. Illallisen aikana nuotion loimutessa ja risahdellessa kuullaan vierailevien tähtien tarinoita.

Muista varata paikka illalliselle ennakkoon! Teemailtoina pitsojen sijaan on saatavana laajempi menukokonaisuus.

Tutustu tapahtumiin 

Pajapirtti sopii yksityistilaisuuksiin

Pajapirtti ravintola sopii mainiosti myös yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden! Tilaan mahtuu yhteensä joka viisikymmentä henkilöä. Tilassa on vietetty monia lounashetkiä, kokouspäivien illallisia, syntymäpäiväjuhlia ja hääjuhlia. Suunnittelemme mielellämme teille sopivan tilaisuuden Pajapirtin tunnelmaan.

Tutustu myös

Tunnelmallinen paikka ja herkullista loimulohta

– Lomalainen Eija, 52 v