X

Syntymä­päivät, häät, perhejuhla, sukukokous tai johto­ryhmän tapaaminen?

Sahanlahden historiallinen miljöö Saimaan rannalla tarjoaa ainutlaatuiset puitteet niin yritysten kokouksille, virkistyspäiville, pikkujouluille kuin häille, perhejuhlille ja merkkipäivillekin. Meillä osataan järjestää erilaiset tilaisuudet –  niin perinteiset kuin yksilöllisetkin.

Häät ympäri vuoden

Perhejuhlat ja kaveritapaamiset

Yritystilaisuudet ja tyhy-päivät

Ryhmämatkat

Tunnelmallisia juhlatilojamme ovat Ravintola Koskivahti saleineen ja suurine terasseineen isolle seurueelle, hämyinen avotuliravintola Pajapirtti sekä kesäisin maanläheinen Rantamakasiini terasseineen aivan Saimaan rannassa. Vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin sopii hyvin rento Artturi, josta löytyvät niin perinteinen kuin savusaunakin, kylpytynnyri, viihtyisä takkatupa sekä kaksi terassia Saimaa-näköalalla. Privaatimpi puulämmitteinen sauna Niskalammen puolella soveltuu hyvin pienemmille ryhmille.

Vanhanajan vieraan­varaisuutta

Me otamme ilolla vieraamme vastaan ja olemme läsnä. Sahanlahdessa arvostetaan vanhanajan vieraanvaraisuutta ja meillä  valmistetaan ruoka itse alusta loppuun. Leivomme itse leivät ja kahvileivät ja valmistamme herkut lounas- ja illallispöytiin lähialueen raaka-aineista. 90 % ruuastamme tulee paikallistuottajilta, joten tiedämme mistä ruokamme tulee ja mitä se sisältää. Ylpeydellä tarjoamme parhaita anteja vieraillemme vankalla ammattitaidolla.

Samanlaista et toista löydä

Tervetuloa Sahanlahden uniikkiin ja historialliseen miljööseen. Olemme palveluksessanne ympäri vuoden. Osaava henkilökuntamme hoitaa tapahtumanne järjestelyt ammattitaitoisesti, jokaisen tilaisuuden omana kokonaisuutenaan. Henkilökohtainen palvelu tilaisuutenne räätälöinnissä on vahvuutemme.

Tästä ei juhla­paikka enää parane

– onnellinen morsian, 24 v

Varaa hotelli­majoitus kätevästi verkko­kaupastamme

Voit varata majoituksen verkkokauppamme kautta. Mikäli et löydä vapaita huoneita tai suunnittelet yöpymistä isommalle ryhmälle, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan meihin!