X

Elämyskesä Saimaalla hellii kaikkia aisteja

Ruokaa ja juomaa, teatteria ja musiikkia, leppoisaa oloa ja luonnon rauhaa…. Sahanlahdessa ikimuistoisen rantaloman ainekset ovat kohdillaan. Ranta-alue venelaitureineen, uimarantoineen, padelkenttineen ja ravintoloineen tarjoaa elämyksiä rentouttavaan kesäpäivään koko perheelle.

Tervetuloa rantalomalle Sahanlahteen!

Tervetuloa rantalomalle Sahanlahteen!

Me Sahanlahdessa olemme tehneet hartiavoimin töitä, jotta meillä voisi nauttia kesän parhaista paloista. Ja nyt kaikki on valmiina ottamaan vieraat vastaan!

Tulevan kesän kattauksessa on panostettu erityisesti esiintyjiin ja ohjelmaan. Kesän uutuutena Sahan Elämysverstaalla järjestetään keskiviikkoisin Lähellä-konsertit, joissa akustisesti esiintyvät artistit ovat vahvasti läsnä. Kesäteatterissa nähdään Palava Tahto – Elsa Heporaudan säkenöivä elämä. Näytelmä on samalla Tiia Lousten 55-vuotta estradeilla -juhlasitys. Komedia klubit tuovat kesällä toinen toistaan hauskempia esiintyjiä Sahan Elämysverstaan lavalle.

Veneilijöille laiturit ja koko satama-alueemme on entistäkin ehompi.

Vain kesän parhaita makuja!

Sahanlahti Resortin ravintolat tarjoavat koko kesän herkullisia makuelämyksiä kaikille vieraillemme. Ravintola Koskivahti toivottaa sinut tervetulleeksi Suomen kauneimpiin terassimaisemiin vaikkapa kesäaamujen ihanalle aamupalalle. Aamiaispöytään on katettuna lähiseudun parhaita makuja. Päivisin on tarjolla sesongin raaka-aineista valmistettua lounasta päivittäin vaihtuvalta listalta. Iltasin on tarjolla à la carte -annoksia lähialueen metsien, peltojen ja järvien antimista.

Kesäravintola Rantamakasiinissa nautit kiireettömästä kesäpäivästä rennossa tunnelmassa aivan Saimaan äärellä. Rantamakasiinissa voit herkutella raikkaita kesäjuomia, napolilaistyylisiä pitsoja sekä laavakiviburgereita.

Rantaelämää Saimaan äärellä!

Kesällä on ihana vain nauttia Sahanlahden Sataman lupsakasta menosta. Vierasvenesatamassa riittää vilinää aurinkoisina kesäpäivinä, kun veneet lipuvat laituriin ja lähtevät jatkamaan uudelleen matkaansa.

Sahanlahden hienohiekkainen uimaranta on kaikkien käytössä ja siellä voikin viettää monipuolista kesäpäivää. Uimaranta sijaitsee aivan Rantamakasiinin läheisyydessä, joten rannalta käsin on lyhyt matka vaikka haukkaamaan makoista purtavaa. Rantamakasiinin musiikkiohjelmat viihdyttävät myös rannalla viihtyvää matkailijaa. Hietikolla sijaitsee myös kesällä 2021 lanseerattu Ginibaari, jossa pääsee nauttimaan viileistä kesädrinkeistä. Ranta-alueelta löytyy lisäksi tekemistä mm. Padelin harrastajille sekä pihapelien ystävälle.

Tekemistä jokaiseen makuun!

Vuokraa sähköpyörät ja suuntaa Puumalan saaristoreitille tai lähde avokanootilla Saimaa Geoparkin uljaisiin maisemiin. Vai haluaisitko testata tasapainoa SUP-laudalla Saimaan aalloilla? Meiltä voitte vuokrata monipuoliset välineet erilaisiin harrastuksiin.

Tutustu vuokravälineisiimme

Sauna on lämmin, tervetuloa löylyyn!

Sahanlahden saunat lämpiävät kesällä joka ilta, joten varaa saunavuoro ja tule kylpemään! Sauna rentoutaa ihanasti vaikkapa Saaristoreitin pyöräilyn jälkeen.

Ihanan tunnelmallinen Niskalammen puusauna sijaitsee aivan veden äärellä. Rantasauna sijaitsee nimensä mukaisesti Niskalammella, jossa saunojat voivat nauttia omasta ajasta ihanassa rauhassa. Sahanlahdessa on myös aito savusauna Artturi, jonka lauteilla voi kokea ikiaikaista levollisuutta. Artturi-saunan paljuista avautuu mahtavat maisemat Saimaalle ja iltaisin voit katsella hienoa tähtitaivasta. Kesäkaudella Artturi-sähkösaunassa on päivittäiset saunavuorot kaikille majoittuville, karavaanareille ja veneilijöille.

Tervetuloa saunaan!