X

Kodikasta majoitusta Sahankylän villoissa

Sahankylän villat Saimaan rannalla, kosken kupeella sopivat pariskunnille tai pienille perheille loman tukikohdaksi. Ympärivuotisesti varattavissa olevat villat ovat suosittuja myös työmatkalaisten keskuudessa, sillä villoissa on oma kaikin mukavuuksin varusteltu keittiö. Villoja on yhteensä viisi. Näistä kahdessa on sauna ja pieni nukkumaparvi. Muutoin kaikki viisi ovat lähes identtisiä.

Villojen edustalla on laituri, josta voi pulahtaa uimaan Saimaan aaltoihin. Pihapiirissä on myös grillikatos, joka on majoitusvieraiden käytettävissä.

Villojen sijainti on mitä mainioin, sillä alue on rauhaisa, mutta silti Sahanlahden palvelut ovat vain muutamien kymmenien metrien päässä. Kävellen kulku esimerkiksi aamiaiselle ravintola Koskivahtiin sujuu puusiltaa pitkin, ylittäen kauniin kuohuvan pienen kosken.

Sahanlahden mökkikylä.

Sahankylän saunallinen villa

Sahankylän saunallisessa villassa on 55 neliötä tilaa. Tilava kuisti / eteinen vastaanottaa vieraat. Erillinen kylpyhuone ja wc takaavat rauhan saunojille. Kylpyhuoneessa on pesuaineet ja hiustenkuivain. Villassa on erillinen makuuhuone kahdelle ja tupakeittiön levitettävä vuodesohva sopii 1-2 henkilölle. Lisäksi keittiön yläpuolella on nukkumaparvi yhdelle henkilölle. Villassa on ilmastointi.

Tupakeittiön varustetasoon kuuluu astiastot ja ruoanlaittovälineet, jääkaappipakastin, uuni, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, televisio ja radio/kaiutin. Kesäsesonkina villan hintaan kuuluu aamiaiset ravintola Koskivahdissa. Muuna aikana aamiaista voi laittaa itse tai ostaa se lisäpalveluna. Majoitushinta sisältää aina liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen

Saunallisia villoja on kaksi. Villa soveltuu 1-5 henkilölle. Toiseen villoista on lemmikki tervetullut lisämaksusta.

Sahanlahden villan olohuone-keittiö.

Sahankylän villa ilman saunaa

Sahankylän villassa ilman saunaa on 45 neliötä tilaa. Tilava kuisti / eteinen vastaanottaa vieraat. Villassa on tilava kylpyhuone, jossa on pesuaineet ja hiustenkuivain. Villassa on erillinen makuuhuone kahdelle ja tupakeittiön levitettävä vuodesohva sopii 1-2 henkilölle. Villassa on ilmastointi. Tupakeittiön varustetasoon kuuluu astiastot ja ruoanlaittovälineet, jääkaappipakastin, uuni, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, televisio ja radio/kaiutin. Kesäsesonkina villan hintaan kuuluu aamiaiset ravintola Koskivahdissa. Muuna aikana aamiaista voi laittaa itse tai ostaa se lisäpalveluna. Majoitushinta sisältää aina liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen

Villoja ilman saunaa on kolme. Villa soveltuu 1-4 henkilölle. Yhteen villoista on lemmikki tervetullut lisämaksusta.

Sahankylän villat suosittelee