X

Sahanlahdessa on tekemistä jokaiseen makuun

Sahanlahdessa tapahtuu ympäri vuoden! Sahanlahdessa on tarjolla monipuolista ohjelmaa ja aktiviteetteja koko perheelle, ryhmille ja matkailijoille. Tapahtumakalenteristamme löydät viikoittain ja kuukausittain toistuvat ohjelmat sekä ainutkertaiset tapahtumat. Meiltä voit vuokrata välineitä urheiluun tai kysyä vinkkejä minne kannattaa suunnata retkeilemään.

Sahanlahdessa on talvipuuhaa koko perheelle! 

Sahanlahdessa voit nauttia talviulkoilusta monella tapaa. Koe vauhdin hurmaa vanhanajan napakelkalla, lumikenkäile metsämaastossa, hiihdä jäälle tehdyllä ladulla tai kokeile retkiluistelua Saimaan jäällä. Sahanlahden lähistöllä on myös mukava narrata kaloja pilkkimällä. 

Hyvillä välineillä on ilo liikkua

Voit lainata meiltä myös potkurin tai vuokrata lumikengät tai tukeviin kenkiin asennettavat retkiluistimet. Talvipyöräilystä innostuneille vuokrattavissa on Tunturin sähköavusteisia polkupyöriä. 

Ulkoilun jälkeen nautitaan hyvistä eväistä 

Astu peremmälle ravintolaamme ja nauti kuppi kuumaa juotavaa, paista lettu avotulilla tai maista maukkaita pitsojamme. Tutustu ravintolan aukioloaikoihin täältä 

Yöksikin mahtuu 

RETKILUISTELUREITTI ON AVOINNA, MUTTA RÖPELÖINEN

Tapahtuma-
kalenteri

Sahan
Elämysverstas

Sahanlahden
saunat

Väline-
vuokraus

Sahanlahdessa olet upeiden Saimaa Geopark -luontokohteiden äärellä. Saimaa Geopark -alueella löytyy lukuisia tieteellisesti, historiallisesti tai maisemallisesti mielenkiintoisia geologisia nähtävyyksiä, eteläisellä Saimaalla 65 kappaletta. Geokohteisiin kuuluu myös hienoja luontoreittejä. 

Kaikille avoin uimaranta

Löydä reittisi järviluontoon

Tässä muutama tekemisen vinkki

Upeat puitteet aktiiviseen lomailuun Saimaan rannalla

Pyöräilijöitä Saimaan saaristokierroksella Sahanlahden rannassa.

Pyöräile Saimaalla

Tule Saimaalle ja tutustu ihaniin maisemiin palkitulla 60km pituisella saaristoreitillä. Pyörät voit myös vuokrata meiltä Sahanlahdesta

Kuoreksenniemen villan sauna Sahanlahdessa.

Saunahetki

Sauno Saimaalla privaateissa löylyissä sähkösaunassa, savusaunassa  tai Niskalammen rannassa sijaitsevassa ihanassa puusaunassa. Talvisin meiltä löytyy myös avanto, sekä tunnelmallinen jääsauna.

sahanlahti-ilmakuva (8)

Puumala

Puumalasta ja lähialueilta löytyy paljon hienoja nähtävyyksiä ja retkeilyreittejä vuoden ajasta riippumatta.