X

Sahanlahdessa on tekemistä jokaiseen makuun

Sahanlahdessa tapahtuu ympäri vuoden! Sahanlahdessa on tarjolla monipuolista ohjelmaa ja aktiviteetteja koko perheelle, ryhmille ja matkailijoille. Tapahtumakalenteristamme löydät viikoittain ja kuukausittain toistuvat ohjelmat sekä ainutkertaiset tapahtumat. Meiltä voit vuokrata välineitä urheiluun tai kysyä vinkkejä minne kannattaa suunnata retkeilemään.

Sahanlahdessa on kesäpuuhaa koko perheelle! 

Sahanlahdessa voit nauttia ulkoilusta monella tapaa. Tee polkupyöräretki Saimaa Bikes sähköpyörillä, tasapainottele Sup -laudalla, soutele Saimaalla, vilvoittele uimarannalla, pelaa erä Padelia…

Tapahtuma-
kalenteri

Sahan
Elämysverstas

Sahanlahden
saunat

Väline-
vuokraus

Sahanlahdessa olet upeiden Saimaa Geopark -luontokohteiden äärellä. Saimaa Geopark -alueella löytyy lukuisia tieteellisesti, historiallisesti tai maisemallisesti mielenkiintoisia geologisia nähtävyyksiä, eteläisellä Saimaalla 65 kappaletta. Geokohteisiin kuuluu myös hienoja luontoreittejä. 

Kesäseikkailukautena kaikille avoin uimaranta

Löydä reittisi järviluontoon

Tässä muutama tekemisen vinkki

Upeat puitteet aktiiviseen lomailuun Saimaan rannalla

Pyöräilijöitä Saimaan saaristokierroksella Sahanlahden rannassa.

Pyöräile Saimaalla

Tule Saimaalle ja tutustu ihaniin maisemiin palkitulla 60km pituisella saaristoreitillä. Pyörät voit myös vuokrata meiltä Sahanlahdesta

Kuoreksenniemen villan sauna Sahanlahdessa.

Saunahetki

Sauno Saimaalla privaateissa löylyissä sähkösaunassa, savusaunassa  tai Niskalammen rannassa sijaitsevassa ihanassa puusaunassa. Talvisin meiltä löytyy myös avanto, sekä tunnelmallinen jääsauna.

sahanlahti-ilmakuva (8)

Puumala

Puumalasta ja lähialueilta löytyy paljon hienoja nähtävyyksiä ja retkeilyreittejä vuoden ajasta riippumatta.