
À la carte
Tervetuloa nauttimaan illallista ravintola Koskivahtiin
Kesäiltaisin ravintola Koskivahdin ruokalistalla on tarjolla lähialueen pientuottajien raaka-aineista valmistettuja à la carte -annoksia.
Suosimme satokauden tuotteita ja käytämme pientuottajien antimia. Kaikki ravintoloissamme tarjoiltava liha ja kala on kotimaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua.
Bistromenu
Koskivahdin terassileipä-Koskivahti terrace sandwich
Nyhtöpossua Kaartilan mallaspossusta perunarieskaa Rosmariini-aiolia ja raikasta salaattia
Pulled pork from Kaartila’s farm, potato flatbreads, rosemary aioli and fresh salad
15 €
Saimaa Gastronomy makujen kimara – Assortiment of local delicacies Saimaa Gastronomy
Lajitelma Saimaan alueen parhaista paloista Alkuruokana kahdelle/pääruokana yhdelle
As a starter for two or as a main course for one
29 €
A la Carte sunnuntaista tiistaihin
MENU
Hiillostettua Puumalan kirjolohta, mustaherukanlehtirelissiä ja tattaria
Charred salmon from Puumala, blackcurrant leaf relish and buckwheat
xxx
Putkisalon kartanon karitsaa, sahtikastiketta, karamellisoitua sipulipyrettä ja kesäkasviksia
Lamb from Putkisalo farm, sahti sauce, caramelized onion puree and summer vegetables
Tai / Or
Grillattua Aittomäen vihannestila kaalia, lähimetsien korvasientä ja piparjuuri-mantelikastiketta
Grilled cabbage from Aittola’s farm, nearby forest morel and horseradish-almond sauce
xxx
Kappelin juustolan Ilmeikäs Illusia-sinihomejuustolla täytettyä lettua ja raparperisorbettia ja vaniljamoussea
Warm Kappelin juustolan Ilmeikäs Illusia blue cheese pan cake and rhubarb sorbet and vanilla mousse
Menu 49 €
Annoksia – Main Courses
Muikut
Paistettuja muikkuja Saimaalta,
perunamuussia ja tilliöljyä
Vendace
Pan fried vendaces from lake Saimaa with mashed potatoes and dill oil
25 €
A la Carte Keskiviikko-Lauantai
Saimaa menu
Hauhalan tilan hanhea kolmella tapaa, siikliä, mustikkaa ja villiyrttisalaattia
Camille Giroud Bourgogne Pinot Noir 2019, Bourgogne, Ranska
xxx
Hiillostettua Puumalan kirjolohta, mustaherukanlehtirelissiä ja tattaria
Whistling Track Sauvignon Blanc 2021, Waipara Valley, Uusi-Seelanti
xxx
Savustettua kalastaja Laineen kuhaa, muikunmäti-tillikastiketta ja kesäkasviksia
Erste+Neue Pinot Grigio Alto Adige DOC 2022, Alto Adige, Italia
xxx
Itse tehtyä vaniljajäätelöä, rommisuklaakakkua ja vadelmaa
Moscato d´Asti, Piemonte, Italia
Menu 59 € Viinipaketti 39 €
Lihamenu
Savumuikkuvaahtoa, avomaankurkkua ja mallasmurua
Brut Rose, Steiermark, Itävalta
xxx
Putkisalon kartanon karitsaa, sahtikastiketta, karamellisoitua sipulipyrettä ja kesäkasviksia
Ripasso Classico DOC 2018, Valpolicella, Italia
xxx
Kappelin juustolan Ilmeikäs Illusia-sinihomejuustolla täytettyä lettua ja raparperisorbettia ja vaniljamoussea
Hochgrassnitzberg Beerenauslese, Steiermark, Itävalta
Menu 49 €, viinipaketti 33 €
Kasvismenu
Kappelin juustolan Lempeä Loreley-valkohomejuustoa, punajuurta ja kuusenkerkkää
Corvezzo Prosecco Extra Dry NV, Veneto, Italia
xxx
Grillattua Aittomäen vihannestila kaalia, lähimetsien korvasientä, kukkakaalipyrettä ja piparjuuri-mantelikastiketta
Brauneberger Alte Reben Klostergarten 2021, Mosel, Saksa
xxx
Piimävanukasta, mansikkaa, valkosuklaata ja eteläsavolaista mehiläisen siitepöly
Kaste, Hollola, Suomi
Menu 48 €, viinipaketti 29 €
Lasten menu
Puumalan kirjolohella täytettyjä lettuja
xxx
Lihapyöryköitä Hyväntuuli highland luomu naudasta ja perunamuusia
xxx
Itse tehtyä vaniljajäätelöä ja marinoituja marjoja
20 €
Saimaa Gastronomy makujen kimara
Lajitelma Saimaan alueen parhaista paloista
Alkuruokana kahdelle/pääruokana yhdelle
29 €
Muikut
Paistettuja muikkuja Saimaalta,
perunamuussia ja tilliöljyä
25 €
Koskivahdin pihvi
Naudan ulkofilettä, punaviinikastiketta ja villiyrttivoita, kesäkasviksia ja Sahan venheperunoita,villigremolata
45 €
Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi