X

Uniikki Elämys­verstas Saimaan rannalla

Sahan Elämysverstas on Sahanlahden historiallisessa miljöössä, Saimaan rannalla sijaitseva uniikki tapahtumatila. Verstaan kesän monipuolinen ohjelmisto koostuu erilaisista musiikki- ja teatteriesityksistä, konserteista, tapahtumista ja poikkitaiteellisista iloitteluista yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Sahan Elämysverstas on katettu nousevakatsomoinen tila, johon mahtuu 300 katsojaa per esitys (saatavilla myös pyörätuolipaikkoja). Tilan voi vuokrata myös yksityiskäyttöön esimerkiksi seminaareihin tai kokouksiin. Talvisin katsomo puretaan ja tila toimii veneiden talvisäilytystilana.

Sahan Verstaan asiakkaita palvelevat ravintolamme Koskivahti päärakennuksessa ja rouvimpi Rantamakasiini satamassa.

LÄHELLÄ konsertit. Sahan Elämysverstaan akustisissa keskiviikkokonserteissa konserttivieras pääsee lähelle artistia. Tilan intiimissä tunnelmassa konsertti on todellinen elämys, jonka täydentää Sahanlahden kesämiljöö Saimaan rannalla. Varattavissa on myös suven suloisin illallinen Saimaan kauneimmassa terassimaisemissa ennen konserttia tai voit nauttia rantamiljöön grilliherkuista vilkasta sataman menoa seuraten. Yön yli pakettiin sisältyy hotelliyö Sahan rantahotellissa ja aamiainen.

Kesän 2023 konsertit julkaistaan pian 

Elämys­verstas suosittelee

Elämys­verstaalla tapahtuu

Tervetuloa nauttimaan Elämysverstaan kesän esityksistä ja tapahtumista!