X

Sahanlahdessa yritystilaisuus onnistuu

Miksi sinun kannattaa tuoda väkesi Sahanlahteen? Saimaa, luonto, savolainen vieraanvaraisuus, itsetehty suussa sulava lähiruoka, monipuoliset oheisohjelmat, moneen käyttöön taipuvat tilat ja luotettava, mutta jouheva palvelu eivät liene huonoja argumentteja…

Kun olet järjestämässä kokousta, virkistyspäivää, asiakastilaisuutta tai yrityksen pikkujouluja tai etsit tiloja ryhmällesi muihin tarkoituksiin, me haluamme auttaa. Tarjoamme inspiroivat puitteet erikokoisille kokouksille ja yritystapahtumille – ruokailusta majoitukseen, upeasta miljööstä oheisohjelmiin sekä aina kuljetuksiin asti. Sahanlahti sopii yhtälailla muutaman tunnin tehokkaaseen kokoukseen tai illanviettoon kuin myös viikonlopun pituiseen seminaariin.

Vaikka sinulla ei olisi vielä aihiota tilaisuudesta valmiina, mutta kiinnostuit tilojemme monipuolisuudesta, niin ota yhteyttä. Tutustutaan ja suunnitellaan yhdessä lisää!

Olemme avuksi kaikissa tilaisuuteesi liittyvissä järjestelyissä

Cecilia Mattila Sahanlahden asiakaspäällikkö.

Hoidan kanssasi tilaisuuden järjestelyt alusta loppuun. Voit keskustella kanssani tilaisuuden luonteesta, niin teen mielelläni ehdotuksen tapahtumastanne. Olen yhteyshenkilönä kaikissa järjestelyissä alusta loppuun.

Cecilia Mattila – Asiakaspäällikkö
cecilia.mattila@sahanlahtiresort.fi
p. 0400 140 678

Sahanlahden emäntä Jaana.

Emännöin tilaisuuttanne paikan päällä ja huolehdin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa, että kaikki sujuu kuten on ennalta sovittu.

Jaana Kuivalainen – Talon emäntä
jaana.kuivalainen@sahanlahtiresort.fi
p. 045 8008422

Saatiin olla omalla porukalla mahtavassa ympäristössä
–plussaa joustavuudesta ja palvelualttiudesta sekä tuoreesta leivästä

– vuoden 2017 kokousvieras

Suosittelemme