X

Yö perinteisessä aitassa tai vanhanajan tuvassa

Sahanlahden majoitustarjontaa monipuolistaa perinteinen aittamajoitus, jonka vaatimattomuus hurmaa monet kerrasta toiseen. Vanha hirsinen nukkuma-aitta on aivan Koskivahti ravintolan pihapiirissä ja siinä on 3 erillistä huonetta.

Uutuutena kesälle 2022 saneeraamme vanhan “Jallun tuvan” varattavaksi tupamajoitukseksi. Kaksi vanhan paritalon identtistä huoneistoa sopii hyvin itsenäisiksi huoneistoiksi tai vaikkapa kahden pienen perheen tai pariskunnan lomayön viettoon.

Sahanlahden aittamajoitus.

Aittamajoitus luo vanhan ajan nostalgiaa

Hirsinen vanha aitta on monelle kesämajoituksen aatelia! Miltä kuulostaa kesätanssit Pistohiekan lavalla tai Sahanlahden rannalla ja aittamajoitus Suomen lämpimässä suvessa?

Aitassa on mukavuuksina sähkö ja joustinpatjasängyt. Liinavaatteet, pyyhkeet, hotelliaamiainen ja loppusiivous kuuluvat aina hintaan, ellei muutoin mainita. Wc ja suihku on käytettävissä ranta-alueella ja vastaanotosta saat mukaasi vesikannun ja lasit. Aitta sijaitsee kosken kuohujen ylärinteessä, joten tasainen kohina tuudittaa syvimpään uneen. Herkkäunisia pyydetään huomioimaan mahdollinen pieni melu, sillä vanha ja perinteinen aitta ei ole  äänieristetty.

Aittoja on kolme. Aitoista kaksi soveltuu 1-4 hengelle ja yksi on kahden hengen aitta. Aittaan on myös lemmikki tervetullut lisämaksusta.

Sahanlahti_jallun_tupa_ovi

Astu peremmälle! Kyllä tupaan mahtuu.

Sahanlahti on vanha sahamiljöö, jossa asui muinoin useita työläisperheitä. Nyt olemme somistaneet kaksi työläisperheen tupaa 1-4 majoituskäyttöön sopivaksi.

Mukavuuksina on sähköt, vanhanajan tuvan tunnelma, hyvät vuoteet neljälle, liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous ja maittava hotelliaamiainen. Vesipiste sijaitsee vieressä, josta voi hakea vanhaan malliin kantoveden ja pihan perällä on ulkohuussi. Suihkut ja sisävessat sijaitsevat ranta-alueelta ja on tuvissa asuvien käytössä.

Varattavissa on 2 tupaa, jotka soveltuu 1-5 hengelle. Tupaan sopii myös lemmikki lisämaksusta.

Suosittelemme

Parhaimmat unet koskaan!

– Pyöräilijä Jenni, 44 v