Sahanlahden äitienpäivälounaalle voi saapua jo lauantaina. Kerää oma seurue kokoon ja varaa pöytä.
Alkuruokapöydästä
Keittiön tervehdys
Keväistä kasviskeittoa G, L
Raikasta yrttisalaattia ja tyrnivinegrettiä G, M
Parsa-perunasalaattia G, M
Marinoitua varhaiskaalisalaattia G, M
Herukkaista speltti tabbouleh-salaattia M
Paahdettuja kevätkasviksia ja pestoa G, M
Jääkellarin lohta Puumalan kirjolohesta ja hovimestarin kastiketta G, M
Savumuikkuja ja muikunmätimoussea G, L
Haukipullia ja tsatsikia G, L
Hirvi-metsäsienipateeta ja raparperi-punaherukkakastiketta G, L
Röpörieskaa L ja munavoita Hauhalan tilan hanhenmunista G, L
Sahanlahden speltti-hapanjuurileipää, mallasleipää ja ruskistettua voita L
Pääruuaksi
Mureaa kevyesti savustettua Pesolan Pihvitilan naudanrintaa ja yrttistä gremolata-kastiketta G, L
Gratinoituja kasviksia G, L
Lyttyperunoita ja paahdettua voita G, L
---
Jälkiruuaksi
Britakakkua L
Papukahvia, haudutettua TeaHouse of Wehmaisin teetä ja marjamehua
Lapsille lisäksi
Lihapyöryköitä Hyväntuuli Highland luomunaudasta ja kermakastiketta G, M
Lyttyperunoita G, M
39 € / aikuinen, lapset 4-12v. 15 € ja alle 4 v. veloituksetta (ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdollisen syöttötuolitarpeen ja ruokavaliot)
Lisätietoja: 0407799896 tai sales@sahanlahtiresort.fi
Huomioimme erityisruokavaliot ja valmistamme myös lihattomia annoksia
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi
28.12. klo 14-19
Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimänä klo 14-19
31.12. klo 18 & 21
Sahanlahden uudenvuodenaaton illallinen nautitaan ravintola Pajapirtissä klo 18 ja klo 21.
31.12. klo 14-19
Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimänä klo 14-19
1.1. klo 10-14
Uudenvuodenpäivän brunssi on täynnä mahtavia herkkuja lähituottajien antimista.