9.2.-10.2.2024
Keittiömestari Veli-Matti Nousiaisen 3 ruokalajin menu saatavilla Ravintola Koskivahdissa
Varaa pöytäTervetuloa nauttimaan Sahanlahteen keittiömestarin menua ravintola Koskivahtiin. Pääset nauttimaan lähialueen tuottajien parhaista raaka-aineista valmistetuista annoksista.
Alkuun:
Maa-artisokkakeittoa, paahdettua maa-artisokkaa, timjamiöljyä
tai
Hiillosperunaa, muikkua ja mätiä
Pääruoka:
Kevyesti savustettua Hauhalan hanhen reittä, hanhikastiketta, selleripyreetä ja porkkanaa
tai
Hiillostettua Puumalan lohta, paahdettua kalakermaa, perunaa ja fenkolia
Jälkiruoka:
Kermassa haudutettua leipäjuustoa ja tyrnisorbet
tai
Rikkaat ritarit, mustikkaa ja vaniljaista tuorejuustovaahtoa
Kolmen ruokalajin menu hinta: 49 €/hlö
Lasten annos:
Hirvilihapullia, riistakermakastiketta ja hiillosperunoita
14,50 €
Huomioimme myös mahdolliset ruokavaliot. Ilmoitathan ne pöytävarauksen yhteydessä.
Kasvisruokavaliota noudattaville on saatavilla esimerkiksi maukasta sienirisottoa lähimetsän antimista.
Menu on saatavilla pe 9.2. klo 17-21 ja la 10.2. klo 12-18 (keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemista), italialainen illallinen alkaa klo 19.
Lisätietoja p. 010 508 3500 tai sähköpostilla sales@sahanlahtiresort.fi
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi
22.2.-22.2.
Tervetuloa kylpemään! Sahanlahden saunat ja paljut lämpimänä klo 14-19.
21.3.-22.3.
Talven riemukkain tapahtuma Talvikekkerit saapuu Puumalan Sahanlahteen ensimmäistä kertaa 21.-22.3.2025!
22.3.-22.3.
Tervetuloa kylpemään Talvikekkerien aikaan! Sahanlahden saunat ja paljut lämpimänä klo 14-19.
19.4.-19.4.
Tervetuloa kylpemään pääsiäisen aikaan! Sahanlahden saunat ja paljut lämpimänä klo 14-19.