010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

27.4.2024 klo 18

Kyökin kautta -Vappuetkot

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

Varaa pöytä
Takaisin

Kyökin kautta -Vappuetkot la 27.4. ravintola Koskivahdissa

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

Sahanlahti Resort, Wine Saimaa ja Weingut Polz viinitila järjestävät yhteistyössä tasting, eli maistelutapahtuman ja illallisen.
Viiniasiantuntija Tuomo Puhakainen ja Weingut Polz viinitilan Diederick Bootsmann isännöivät Sahanlahden väen lisäksi iltaa. Diederick kertoo viinitilasta ja miten valmistetaan laadukkaita huippuviinejä Itävallan Steimarkin alueella.
Itävallan Steiermark on kuuluisa laadukkaista Sauvignon Blanc ja Chardonnay viineistä sekä samppanja menetelmällä tehdyistä kuohuviineistä. Polzin tila on tehnyt viinejä jo neljän sukupolven ajan ja tila on yksi alueen parhaita viinintuottajia.

Sahanlahden keittiömestari Veli-Matti Nousiainen ilottelee menussa viinien kanssa kumppanuutta korostaen vapun mauilla. 

MENU:

Keittiön tervehdys

Punajuurikeittoa ja Kappelin Juustolan Ilmeikäs Illusia -juustoa
Viini: Brut Rose

Alkuruoka

Maa-artisokkaa, omenaa ja paahdettua voivaahtokastiketta
Viini: Ried GRASSNITZBERG LICHT Morillon 2022

Pääruoka

Putkisalon Kartanon karitsaa kahdella tapaa; ylikypsää niskaa ja miedosti savustettua karetta, punaviinikastiketta, lämmintä perunasalaattia
Viini: Urbani 2018

Jälkiruoka

Koskivahdin vappumunkki
Viini: Brut GM (Gelber Muskateller)

Ruuan kanssa tarjoilemme Sahanlahden tuoretta leipää ja voita

Illan kulku
klo 18 Viinimaistelu, maistetaan viittä viiniä
klo 19 Illallinen

Hinta: 
Viinimaistelu ja illallinen 79 € / hlö
Menun viinipaketti 35 € / hlö

Lisätietoja: 0407799896 tai sales@sahanlahtiresort.fi

Huomioimme erityisruokavaliot ja valmistamme myös lihattomia annoksia
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi

Seuraavana Sahanlahdessa

11.5. klo 12-15

Juhlakattaus äitien kunniaksi

Varaa paikat yhteiselle lounaalle

12.5. klo 12 ja 14.30

Juhlakattaus äitien kunniaksi

Varaa paikat äitienpäivälounaalle

25.5. klo 19

Kyökin kautta -Sahiksen klassikot ja kesän avaus

Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.

29.5.

Herkkusuiden rengasmatka 29.–30.5. Helsingistä Saimaalle

Lähde bussiretkelle Saimaan parhaimpien makuelämysten ääreen Helsingin keskustasta! Tällä kulinaristisella kahden päivän matkalla maistat parhaita lähiruokaherkkuja Saimaalta.