2.11.2024 klo 17.30
Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa tapauksen tutkijoita Kokkoa ja Saarelaa, tutustu todisteisiin ja profiloi sarjamurhaaja. On nimittäin sinun vastuullasi pelastuuko uhrin henki. Tervetuloa sukeltamaan sarjamurhaajan sielunmaisemaan ja ratkaisemaan Pirunnyrkin arvoitusta!
Varaa pöytäRavintola Koskivahdissa on tarjolla pyhäinpäivänä tappavan hauskan noutopöytäillallinen. Ruokailun lomassa pääset ratkomaan Pirunnyrkki murhamysteeriä. Varaa pöytä ja tule selvittämään kanssamme kuka on sarjamurhaaja!
Pirunnyrkki
Uskoitko median suitsutusta ja iloitsit sarjamurhaaja Kullervon kiinnijäämisestä?
Toimittaja Elias Kokko oli tästä vahvasti eri mieltä. Hän oli varma poliisin pidättäneen väärän miehen ja oli valitettavasti oikeassa. Kullervo on yhä vapaana ja jättänyt vihjeen seuraavasta uhristaan. Kokko ei selviä tehtävästään yksin, joten hän on kutsunut avukseen vanhemman konstaapeli Saarelan yhdistämään viimeiset johtolangat toisiinsa. Jokin ratkaiseva tekijä tuntuu kuitenkin vielä uupuvan…
Aikaa ei ole hukattavaksi ja epäonnistuminen sinetöi uhrin kohtalon. On vain yksi mahdollisuus selvittää Kullervon henkilöllisyys ja pelastaa uhrin henki, joten Kokko ja Saarela tarvitsevat kaiken mahdollisen avun.
Nauti tarjoiluista, seuraa tapahtumia, jututa tapauksen tutkijoita Kokkoa ja Saarelaa, tutustu todisteisiin ja profiloi sarjamurhaaja. On nimittäin sinun vastuullasi pelastuuko uhrin henki. Tervetuloa sukeltamaan sarjamurhaajan sielunmaisemaan ja ratkaisemaan Pirunnyrkin arvoitusta!
Ohjelmasta vastaa Suomen suosituimmista Murhamysteereistään tunnettu Tuoni Studiot | www.murhamysteeri.com
Aikataulu:
Ovet avautuvat klo 17.30
Ohjelma alkaa klo 18.00
Ruokailu on 1. esityksen jälkeen n. klo 18.20
Ilta päättyy n. klo 20.45
Menu
Illallinen tarjoillaan kokonaisuudessaan noutopöydästä
Alkuruoka
Sahanlahden leivät, vaahdotettua paahtovoita
Aittomäen tilan vihersalaattia ja marjavinegretteä
Maalaissalaattia
Marinoitua kaalia
Luomuohra-metsäsienisalaattia
Marinoituja paahtojuureksia, Kappelin Juustolan Ilmeikäs Illusia sinihomejuustomoussea, paahdettuja kurpitsansiemeniä
Aittomäen tilan romainesalaattia, savusärki Caesar-kastiketta ja hapanjuurileipä krutonkeja
Muikunmätimoussea, Rasinrannan tilan kananmunaa ja mallasta
Kalastaja Laineen savumuikkuja
Hiillostettua graavisiikaa
Maalaisterriiniä ja punaherukkahilloketta
Palvattua naudanpaistia ja piparjuurimajoneesia
Pääruoka
Marmoroitua naudan entrecotea ja tummaa timjamikastiketta, fondant-perunaa ja juuresgratiinia
Saatavilla on myös kala- ja kasvisruokavaihtoehdot
Jälkiruoka
Mustikkaista red velvet kakkua
Löfbergin luomukahvia ja Teahouse of Wehmaisin haudutettua teetä
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi.