010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

26.8.2023 klo 18

Saimaan syystulet Ile Kallio ja Kaija Kärkinen

Saimaan syystulet tapahtumassa vietetään kesäkauden päätöstä. Tule sinäkin juhlimaan!

Verkkokauppa
Takaisin

Saimaan syystulet Ile Kallio & Kaija Kärkinen la 26.8. klo 18

Saimaan syystulet tapahtumassa ohjelmassa on klo 18 Ile Kallion ja Kaija Kärkisen konsertti Elämysverstaalla, Rosvopaisti-illallinen konsertin jälkeen.
Elävää tulta pimenevässä illassa. Varaa liput konserttiin, sekä paikat illalliselle ja tule viettämään kanssamme kesäkauden päätöstä!

Kaija Kärkinen ja Ile Kallio aloittivat yhteisen musiikillisen matkansa Euroviisuissa 1991, jossa Kaija esitti kappaleen Hullu Yö.

Molemmilla artisteilla on vuosien aikana ollut omia projekteja; teatteria, muita kokoonpanoja, mutta yhteinen nimittäjä on aina säilynyt matkan varrella. Se yhteinen nimittäjä on Yhdessä.

MENU:

Keittiön tervehdys

Aittomäen vihersalaattia ja vadelmavinaigretteä 
Grillattuja kirsikkatomaatteja ja hapatettua roomansalaattia 
Suolaliemeen säilöttyjä kasviksia 
Perunasalaattia ja pikkelöityä punakaalia 
Hiillostettua siikaa ja sahramilla marinoitua parsakaalia ja fenkolia 

Sahanlahden mallasleipä
Sahanlahden spelttihapanjuurileipä
Vaahdotettu voi

xxx 

Rosvopaistia Putkisalon kartanon karitsasta 
Juures-ohrapaistosta ja mallaskastiketta 

xxx 

Omenahyve ja vaniljakermaa 

Liput: 
Peruslippu 29 €
Lippu + illallinen 79 €

Konsertissa on väliaika ja anniskelukatsomo

Tiedustelut 010 5083 500 tai sales@sahanlahtiresort.fi

Seuraavana Sahanlahdessa

28.12. klo 14-19

Koko kansan saunapäivä 28.12 Sahanlahdessa

Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimänä klo 14-19

31.12. klo 18 & 21

Uudenvuodenaaton illallinen ja Daikuri Pajapirtissä

Sahanlahden uudenvuodenaaton illallinen nautitaan ravintola Pajapirtissä klo 18 ja klo 21.

31.12. klo 14-19

Koko kansan saunapäivä 31.12. Sahanlahdessa

Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimänä klo 14-19

1.1. klo 10-14

Uudenvuodenpäivän brunssi Koskivahdissa

Uudenvuodenpäivän brunssi on täynnä mahtavia herkkuja lähituottajien antimista.