010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

1.1.2025 klo 10-14

Uudenvuodenpäivän brunssi Koskivahdissa

Uudenvuodenpäivän brunssi on täynnä mahtavia herkkuja lähituottajien antimista.

Varaa pöytä
Takaisin

Uuden vuoden brunssi Saimaan rannalla ravintola Koskivahdissa klo 10-14

Vanhan sahamiljöön makuja ja uusia alkuja 

Tervetuloa nauttimaan uuden vuoden ensimmäisestä brunssista historiallisessa ympäristössä, Saimaan rannalla. Sahamiljöön tunnelma, paikalliset raaka-aineet ja huolella valmistetut annokset tekevät tästä brunssista unohtumattoman kokemuksen. Nauti pöytien äärellä luonnon rauhasta ja Saimaan ainutlaatuisista maisemista. 

Brunssi on katettuna keskiviikkona 1.1. klo 10-14 ravintola Koskivahdissa. Varaa paikkasi ja tule ruokailemaan yksin tai porukassa!

Brunssipöydän antimet 

Lähituottajien parhaat raaka-aineet ja käsinvalmistetut herkut yhdistyvät sesongin makuihin. Valitse pöydästä omaan makuusi sopivimmat ja juhli uutta vuotta raikkaan luonnon helmassa. 

Jogurttia, omatekoista marjahilloa ja Sahan rapeaa mysliä 
Herkullinen, itse valmistettu marjahillo ja kotitekoinen mysli tuovat aamun raikkaan alun. / Sahan perinteinen mysli ja metsien marjat tuovat aamuun raikkautta. 

Raikas uuden vuoden smoothie 
Uuden vuoden startti lasissa – hedelmiä ja marjoja talven viileydestä. 

Vihersalaattia, paahdettuja juureksia ja tyrnivinegrettiä 
Tyrnin hapokkuus täydentää kotimaiset, paahtamalla makeutetut juurekset. / Paahdetut juurekset yhdistyvät tyrnin hapokkuuteen, talven hengessä. 

Puumalan savustettua kirjolohta ja mummonkurkkuja 
Saimaassa kasvatettu savulohi ja perinteiset, itse marinoidut mummonkurkut tuovat klassisen yhdistelmän. / Savulohi suoraan Saimaan aalloilta ja perinteiset kurkut vanhan ajan tapaan. 

Naudan routapaistia ja metsäsieni-juurespikkelssiä 
Kotimainen, murea naudanpaisti yhdistettynä metsästä kerättyihin sieniin ja kirpeään juurespikkelssiin. / Metsän maut ja Saimaan seudun parhaat raaka-aineet samalla lautasella. 

Paahdettua leipäjuustoa, marinoitua tomaattia ja piklattua punasipulia 
Savolaista leipäjuustoa modernilla twistillä, jossa suolainen ja makea kohtaavat. 

Kalastaja Laineen savumuikkuja ja tillimajoneesia 
Kalastaja Laineen muikut saavat seurakseen täyteläisen tillimajoneesin. 

Pienjuustoloiden juustoja, paahdettuja siemeniä ja maustehaudutettuja omenoita 
Valikoima pienjuustoloiden juustoja ja makeasti maustettuja omenoita luovat pehmeän makukokonaisuuden. 

Ohrarieskaa, karjalanpiirakoita, Sahanlahden mallasleipää ja hapanjuurispelttileipää 
Rapeaa rieskaa, perinteisiä piirakoita ja paikallisesti leivottua juureen tehtyä leipää. 

Munavoita, punajuurihummusta ja vaahdotettua voita 
Levitettä jokaisen leivän ystävälle – pehmeä munavoi, värikäs punajuurihummus ja vaahdotettu voi viimeistelevät kokonaisuuden. 

Pöytiin tarjoiltuna – Valitse yksi pääruoka 

Brunssin sydämenä tarjoillaan kolme vaihtoehtoa, joista jokainen on täynnä makuja ja juhlan tuntua. 

Perunatortilla, Maalaispuodin chorizo-makkaraa ja sinappista omenasalaattia 
Perinteinen espanjalainen tortilla kohtaa paikallisen chorizon ja raikkaan omenasalaatin. 

Hapanjuurivohveli, Sahanlahden savustamon revittyä porsaanniskaa ja piklattua juuressalaattia 
Kuohkea vohveli täytetään hartaudella savustetulla porsaanlihalla ja pirteällä juuressalaatilla. 

Eggs Benedict Shanlahden hapanjuurileivällä ja graavattua Puumalan kirjolohta 
Klassinen brunssiherkku – uppomuna ja graavilohi tuoreen hapanjuurileivän päällä. 

Jälkiruoat – Makeaa uudelle vuodelle 

Päätä brunssi juhlavasti makeilla herkuilla, jotka on luotu tuomaan uuden vuoden makea alku. 

Raikas omenapavlova 
Rapea marenki, kirpeä omena ja pehmeä kermavaahto yhdessä luovat vastustamattoman yhdistelmän. 

Suklaa-suolakinuskikuppi 
Täyteläinen suklaakuppi, jossa suolainen kinuski kohtaa makean suklaan täydellisessä tasapainossa. 

Juomat 

Tarjoamme tuoreita mehuja, TeaHousen laadukkaita teelaatuja ja luomukahvia kruunaamaan brunssikokemuksen. 

Hinta: 45,00€, 4-12 -vuotiaat puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat veloituksetta 

Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500

Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.

Seuraavana Sahanlahdessa

28.12. klo 14-19

Koko kansan saunapäivä 28.12 Sahanlahdessa

Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimänä klo 14-19

31.12. klo 18 & 21

Uudenvuodenaaton illallinen ja Daikuri Pajapirtissä

Sahanlahden uudenvuodenaaton illallinen nautitaan ravintola Pajapirtissä klo 18 ja klo 21.

31.12. klo 14-19

Koko kansan saunapäivä 31.12. Sahanlahdessa

Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimänä klo 14-19

1.1. klo 10-14

Uudenvuodenpäivän brunssi Koskivahdissa

Uudenvuodenpäivän brunssi on täynnä mahtavia herkkuja lähituottajien antimista.