010 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi

Tee varaus

Keväisiä makuja Ravintola Koskivahdissa

Tervetuloa herkuttelemaan keväisillä satokauden tuotteilla ja pientuottajien upeilla antimilla.
​Ravintola Koskivahdin herkullinen à la carte -menu on tarjolla 18.4. alkaen perjantaisin ja lauantaisin klo 17-21.

Kaikki ravintoloissamme tarjoiltava liha ja kala on kotimaista ja mahdollisimman lähellä tuotettua.

 Kevään à la carte

ALKUUN:

Maan aarteita 14€

Maa-artisokkakeittoa Väliahon luomu maa-artisokasta, rapeaa sipulia ja yrttiöljyä sekä paahdettua Sahanlahden valkosipulileipää

Raikasta ja rapsakkaa 12€

Sahalahden kevätsalaatti sesongin vihanneksista sekä maalaiskrutonkeja Sahanlahden omasta juurileivästä

Järven ja metsän liitto 15€

Gustavin mustikkavodkalla graavattua siikaa Saimaalta, sitruunavaahtoa, muikun mätiä ja mallascrumblea

Savustettuja saaliita 12€

Savustetut muikut ja Sahan valkosipulimajoneesia

PÄÄRUUAKSI:

Muikkuja Saimaalta 27€

Paistettuja muikkuja Saimaalta, perunamuusia, Sahan valkosipulimajoneesia sekä tilliöljyä

Pihviä villein säväyksin 43€

Naudan sisäfilettä, villiyrttivoita sekä sesongin lisukkeita

Risottoa savolaisittain 27€

Keväinen ohratto

Tuulahdus kesästä 35€

Itse savustettua Puumalan lohta, tillicremeä sekä sesongin kasviksia 

MAKEAKSI:

Suolaisia herkkuja 13€

Valikoima suomalaisia pienjuustoloiden juustoja, siemennäkkäriä sekä herukkaa

Kirpsakkaa ja täyteläistä 13€

Sahanlahden paistettua juustokakkua vadelmageelillä

Kermaista ja makeaa 13€

Talon ihastuttavaa jäätelöä

Lasten menu

Menuna 29€

Alkuun 13€

Savustettua Puumalan kirjolohta, paahdettua perunaa ja sitruunavaahtoa

Pääruuaksi 13€

Lihapyöryköitä luomunaudasta ja perunamuusia

Makeaksi 13€

Sahanlahden jäätelöä ja marjoja

Menukokonaisuudet 

Maistelumenu 68€

Makuelämyksiä lähimetsistä sekä paikallisilta tuottajilta. Neljän ruokalajin makumatka sesongin parhaista raaka-aineista.

Kysythän henkilökunnaltamme päivän menun.

Saimaa Gastronomy Makujen Kimara 29€

Lajitelma Saimaan alueen parhaista paloista. Alkuruokana kahdelle / pääruokana yhdelle.

Varaa pöytä