X

Kodikasta kartano­tunnelmaa ravintola Koskivahdissa

Sahanlahden päärakennuksen ravintola Koskivahdissa hemmottelet makuhermojasi kokkiemme itse valmistamilla lounailla sekä illallisilla – Suomen kauneimmissa terassimaisemissa. Kartanomainen rakennus on alkujaan ollut Sahan johtajan virka-asunto ja kirjailija Elsa Heporaudan synnyinkoti. Kodikas, mutta arvokas tila sopii erinomaisesti myös juhlien viettoon aina 120 hengen tilaisuuksiin saakka. Aurinkoisella terassilla on lisäksi tilaa noin 100 hengelle. Koskivahdissa on myös pieni kabinetti, joka soveltuu alle 20 hengen yksityisempiin kohtaamisiin.

Katso tästä aukioloajat 

      

Ihana myös hääpaikkana

Koskivahti ravintolassa tarjoillaan monia makuja

Koskivahti on kesäisin avoinna päivittäin ja muuna aikana erilaisten tapahtumien aikaan ja aamiaisella. 

Sahanlahden aamiaisella voit nauttia itse leivotuista, perinteisistä riisipiirakoista, Kaartilan mallaspossun palvikinkusta ja yön yli uunissa haudutetusta luomuohrapuurosta, johon jauhamme jyvätkin itse.

Päivisin tarjoilemme sesongin raaka-aineista valmistettua lounasta päivittäin vaihtuvalta listalta.

Iltaisin ravintola Koskivahdissa tarjoillaan lähialueen pientuottajien raaka-aineista valmistettuja à la carte -annoksia. Tarjolla on muun muassa Tiisanmäen karitsaa Savonlinnasta, Kaartilan mallaspossua Juvalta ja tottakai Puumalan kuulua punalihaista kirjolohta.

Suosittelemme pöytävarausta lounaalle ja illalliselle.

Koskivahdin aulassa sijaitsee myös hurmaava myymälä, josta voit ostaa tuliaisia ja jotain mukavaa itsellekin. Kahvila palvelee klo 10. alkaen ja tarjolla on itse leipomiamme tuoreita leivonnaisia, luomupapukahvia, juvalaisen TeaHouse of Wehmaisin haudutettua teetä ja tietysti raikkaita kesäjuomia ja jäätelöitä.

Koski­vahti suosittelee

Ravintola Koskivahtiin on esteetön kulku pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Tiloissa on myös inva-wc, jossa on myös vaipanvaihtopöytä. Voit ilmoittaa pöytävarauksen yhteydessä myös syöttötuolitarpeesta. Hyvin käyttäytyvät lemmikit ovat tervetulleita terassillemme tai rauhaisaan tilaan kuten kabinettiin.

Ravintola Koskivahti palvelee vuoden ympäri

Olemme avoinna ympäri talven erinäisten tapahtumien ja juhlapäivien yhteydessä sekä tilauksesta milloin vain! Kesäkautena, toukokuun lopulta elokuun loppuun olemme avoinna päivittäin.

Suomen – ellei koko maailman – kaunein kesäterassi!