16.3.2024 klo 19
Ilkka on monelle etelä-savolaiselle tuttu keittiömestari, jonka illallisesta nautitaan nyt Sahanlahden avotulilla. Varaa paikat ja tule nauttimaan mahtavista makuelämyksistä.
Varaa pöytäSahanlahden ravintola Pajapirtti on avoinna koko viikonlopun ja lauantaipäivän kruunaa avotuli-illallinen klo 19. Kokki Ilkka Arvola on kokkaamassa teille mahtavia makuelämyksiä illallisella. Tarjolla on mahtavia annoksia lähituottajien raaka-aineista valmistettuna avotulella.
Tervetuloa Sahanlahden ravintola Pajapirttiin ruokailemaan avotulen ympärille yksin tai porukassa!
Muista varata paikka illalliselle ennakkoon.
MENU:
Sahanlahden mallas- ja spelttileipää
Voita
Alkuruuaksi
Toast "Benedikt", savumuikusta ja mateenmädistä
Pääruuaksi
Avotulella loimutettua Puumalan lohta, grillattua purjoa ja palsternakkaa,
Jälkiruuaksi
Valkosuklaa-ruis mud ja kuumaa tyrnikinuskia
Hinta:
49 € / hlö, lapset 4-12v- puoleen hintaan
Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500
Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.
Huomioimme myös erityisruokavaliot, ilmoitathan niistä pöytävarauksen yhteydessä.
28.12. klo 14-19
Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimänä klo 14-19
31.12. klo 18 & 21
Sahanlahden uudenvuodenaaton illallinen nautitaan ravintola Pajapirtissä klo 18 ja klo 21.
31.12. klo 14-19
Sahanlahden saunat ja paljut on lämpimänä klo 14-19
1.1. klo 10-14
Uudenvuodenpäivän brunssi on täynnä mahtavia herkkuja lähituottajien antimista.