29.9.-1.10.2023
Saimaa Gastronomy -viikonloppuna vieraileva tähti Juho Huurreoksa on valmistamassa mahtavia makuelämyksiä
Saimaa Gastronomy -viikonloppuna saamme vierailevan tähden Huurreoksan tilalta Mäntyharjulta. Joillekkin Juho on tuttu jo entuudestaan Sahanlahden keittiöstä. Viikonloppuna saat nauttia parhaasta lähiruuasta ja paikallisista raaka-aineista, joista kokkimme valmistavat mahtavia makuelämyksiä.
Viikonlopun ohjelma:
Perjantaina nautimme Ravintola Koskivahdissa Juho Huurreoksan valmistamaa illallista klo 19
Lauantaina on tarjolla ravintola Koskivahdin Bistromenu klo 12-18
Lauantaina tunnelmallisessa avotuliravintola Pajapirtissä on katettuna Juhon sadonkorjuu illallinen klo 19.
Pe illallinen menu:
Maa-artisokkaa
Sahanlahden spelttihapanjuurileipää
Sahanlahden mallasleipää
Vaahdotettua voita
x-x-x
Savustettua Puumala lohta,
mustajuurta ja kurkkua
x-x-x
Hirven sisäpaistia,
tervaporkkanaa, kaalia ja mustaherukkakastiketta
x-x-x
Tyrnipossettia ja vadelmaa
Pe illallinen 49 €/hlö
La illallinen menu:
Alkuruoka pöytiin jaettavina annoksina
Syksyistä salaattia
Pikkelöityjä lähimetsän sieniä
Tuoreen sadon porkkanaa ja Kappelin Juustolan juustoa
Lasimestarinlohta Puumalan kirjolohesta
Hirvi tartaria
Sahanlahden spelttihapanjuurileipää
Sahanlahden mallasleipää
Vaahdotettua voita
Paahdettua naudan ulkofileetä
Talttaperunaa
Selleriä ja tummaa kastiketta
Mustikkarättänää ja vaniljajäätelöä
La illallinen 49 €/hlö
Mikä on Saimaa Gastronomy?
Saimaa Gastronomy on neljän Saimaan seudun yrityksen yhteistyöverkosto. Kaikkia meitä yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita, sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.
Yhdessä Hotelli Punkaharjun, Tertin Kartanon, PihlasResortin ja TeaHouse of Wehmais:n kanssa muodostamme palkitun Saimaa Gastronomy -porukan. Yhdessä järjestämme ympäri vuoden teemoitettuja Saimaa Gastronomy -viikonloppuja. Tule kokemaan Suomen paras ruokamatkailutuote meille!
Saimaa Gastronomy-verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon valtakunnallisessa ruokamatkailukilpailussa.
Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500
Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.
23.11.-23.11. klo 15-18
Sahanlahden lauantaisaunalla on pitkät perinteet, sillä aikanaan Sahanlahdessa saunottiin koko kylän voimin aina lauantaisin. Vaalimme nyt perintöä ja palautamme saataville, joka lauantaisen Sahanlahden saunaperinteen.
30.11.-30.11. klo 15-18
Sahanlahden lauantaisaunalla on pitkät perinteet, sillä aikanaan Sahanlahdessa saunottiin koko kylän voimin aina lauantaisin. Vaalimme nyt perintöä ja palautamme saataville, joka lauantaisen Sahanlahden saunaperinteen.
6.12.-6.12. klo 17
7.12.-8.12. klo 11-15
Sahanlahden joululounaalla on mahtavia makuja lähituottajien raaka-aineista. Pöytä on katettuna la-su klo 11-15.